Bolesna braća sinoćnjim koncertom ‘zapalili’ staru tvornicu duhana u Rovinju

Do sitnih noćnih sati posjetitelji Weekenda uživali su u pjesmama kao što su „Patriša“, „Telefon faki“ i „Looka & Borna“

Hip-hop duo Bolesna braća sinoćnjim je koncertom ‘zapalio’ staru tvornicu duhana u Rovinju i svojim hitovima zatvorio prvi dan 11. Weekend Media Festivala. Do sitnih noćnih sati posjetitelji Weekenda uživali su u pjesmama kao što su „Patriša“, „Telefon faki“ i „Looka & Borna“, a najveće oduševljenje publike izazvao je hit „Lovačke priče“.

U svom prepoznatljivom stilu poznati zagrebački reperi Baby Dooks i Bizzo Bodega zabavnim tekstovima i odličnim beatovima stvorili su u dvorani Vrt izvrsnu atmosferu i priredili još jedan tulum za pamćenje.

 

Večeras je, pak, na repertoaru belgijski duo 2manydjs. Braća David i Stephen Dewaele će u sklopu partyja “Weekend Goes Global” po prvi put tulum dići na svjetsku razinu. Međunarodne zvijezde koje je obožavao genijalni David Bowie tako će “velikim praskom” zatvoriti najbolji Weekend u godini.

Do tada će sudionici skupljati inspiraciju i ideje na brojnim predavanjima, panelima, prezentacijama i radionicama koje će održati utjecajni govornici iz cijeloga svijeta. Jedanaesto izdanje najvećeg festivala komunikacijske industrije u regiji okupit će više od 5000 sudionika, uključujući više od 550 novinara i 350 studenata.