Opće Informacije

Vaša akreditacija omogućuje Vam ulazak na sva predavanja, prezentacije, panele, radionice i koncerte za sva tri dana trajanja festivala. Doručak, ručak i piće nije uključeno u cijenu kotizacije. Sudionici su odgovorni za izradu vlastitih putnih aranžmana uključujući hotelske rezervacije.

Prije prijave za akreditaciju pročitajte naša pravila registracije.

GRUPNE PRIJAVNICE

Dostupni su popusti za grupe. Za grupe od više od pet osoba, kupnjom 5 kotizacija ostvarujete pravo na još jednu gratis. To također podrazumijeva i grupu od deset osoba, gdje ćete dobiti još dvije akreditacija besplatno. Popusti se ne mogu kombinirati i zbrajati.

ZAMJENE I OTKAZIVANJA

Prijavu možete prenijeti na drugu osobu tako što ćete se javiti Kim u pisanom obliku najkasnije do 6. rujna 2018. Vaš zahtjev mora sadržavati vaše ime i mail adresu, kao i podatke osobe koja će sada biti na vašem mjestu. Nakon što primimo ove podatke, pismo potvrde bit će poslano novoj osobi.

Ako želite otkazati sudjelovanje, morate to učiniti pismenim putem na e-mail adresu Kim najkasnije do 6. rujna 2018. Nakon što otkažete, dobit ćete 80% plaćenog iznosa akreditacije, nakon odbitka PDV-a. Otkazivanja koja su izvršene manje od dva tjedna prije početka festivala, kao i sudionici koji nisu nazočili, bit će odgovorni za punu cijenu kotizacije.

GOVORNICI I RASPORED

Iako se trudimo utvrditi popis govornika i raspored događaja, „life happens“ i okolnosti su ponekad izvan naše kontrole. Dakle, sve najave govornika i rasporeda podložne su promjenama bez prethodne obavijesti organizatora.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Kontakt i osobni podaci koje prikupljamo o Vama nikada neće biti dijeljenji izvan Weekend Media Festivala. S vremena na vrijeme možemo dijeliti podatke s našim sponzorima, ali u svim takvim slučajevima ti će podaci biti potpuno anonimni.

Ulaskom na lokaciju Weekend Media Festivala suglasni ste da Vas se smije snimati i fotografirati. Također ste suglasni da sav materijal s Weekend Media Festivala smije biti globalno korišten u promidžbene svrhe Weekend Media Festivala.