Balcannes

balcannes_logo-page-001

BalCannes, revija reklamnih agencija država u okružju, ovog se rujna četvrti put održava na Weekend Media Festivalu u Rovinju. Pozvane su sve reklamne agencije iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Makedonije. Svi prijavljeni radovi prikazat će se u sklopu analitičkoga pregleda programa na Weekendu, a godišnje će biti dostupni na BalCannes Yellow Pages. Revija nije natjecateljskog karaktera, no dvadeset pet najzanimljivijih projekata dodatno će petominutno izložiti predstavnici agencija u glavnoj dvorani Weekend Media Festivala u udarnom terminu. BalCannes oglašivačima pruža odličan uvid u najbolje agencijske radove i koristan je alat u odabiru agencije koja će oglašivačima pružiti najbolju marketinšku podršku. Istodobno agencije imaju jedinstvenu priliku saznati što se događa izvan njihovih granica.
Agencije mogu prijaviti najbolje radove u obliku trominutnih videa u jednoj od deset kategorija do 20. rujna.

Riječ je o jedinstvenoj ovogodišnjoj prilici da se agencije predstave u globalnoj konkurenciji jer je otvoreno partnerstvo između BalCannesa i globalnog natjecanja Epica Awardsa.

Tim je partnerstvom za dvadeset pet najboljih radova na BalCannesu omogućeno 50% popusta za prijave agencija na ovogodišnje Epica nagrade u studenom u Berlinu.

www.balcannes.com